Weidemann_bannerpage

Elektrische graafmachine

Wilt u een elektrische graaf-sloopmachine huren, eventueel inclusief een gediplomeerd machinist? Bij Everts GWW in Loosdrecht bent u daarvoor aan het juiste adres. Uiteraard is het ook mogelijk onze machines zonder bediening te huren.

Al onze machinisten zijn B-VCA gediplomeerd en hebben naast de juiste papieren ook de nodige jaren werkervaring om door heel Nederland uw graaf- en sloopwerkzaamheden uit handen te nemen.

Als u schoon, zonder uitstoot binnen wilt of moet werken zijn deze machines de oplossing.

Wij hebben zeer modern materieel dat aan alle eisen voldoet.

Deze machines werken op 380 volt aan een kabel, op de machine zit ook nog een dieselmotor om op de juiste plaats te komen of om te werken als er geen stroom aanwezig is. 

Verhuur diverse graafmachines en extra uitrustingen

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, met groot en klein materiaal inverschillende gewichtsklassen. Ook is er extra uitrusting te huur, zoals:

  • sloophamer
  • sloop/sorteergrijper
  • betonschaar
  • ijzerschaar

Elektrische shovel

De elektrische shovel, de Weidemann 1160 eHoftrac, rijdt op een accu.

De shovel is op te laden middels een stekker welke u koppelt in een stopcontact met 230 volt en is daarmee 100% elektrisch aangedreven en heeft geen uitstoot van CO2. Daarnaast heeft de machine een eigen gewicht van 2.400 kilo, oftewel 2,4 ton.

Wij kunnen de machines ook bij u op locatie brengen en eventueel aansluiten.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de verhuurmogelijkheden van een elektrische graafmachine, eventueel in combinatie met bediening?
Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Evert Grond-, Weg- en Waterbouw. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 549 322 40 of vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.

Onze werkgebieden zijn o.a.;

Loosdrecht, Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Uiteraard kunnen wij ook buiten deze gebieden u van dienst zijn.

*
*

Elektrische-graafmachinetyap3262_plaatjes Tb_2100001_plaatjes Tb_2160001_plaatjes Elehoftrac-weidemann-845x684_thumb_plaatjes