Diensten

Wij zijn een professioneel bedrijf met een compleet aanbod in de grond-, weg- en waterbouw. Wij kunnen voor u de onderstaande werkzaamheden uitvoeren, ook is het voor ons geen probleem om de verschillende facetten van onze werkzaamheden te combineren. Wij denken graag mee in uw project.

Ik wil graag een dienst aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dienst aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Compleet aanbod

Wij zijn een professioneel bedrijf met een compleet aanbod in de grond-, weg- en waterbouw. Daardoor kunnen wij voor ieder project een passende oplossing bieden.  Wij zijn een betrouwbare partner en denken graag met de klant mee. Wij zijn in te huren voor bovengenoemde diensten.

Flexibel

Omdat wij alles in eigen beheer doen hebben wij de mogelijkheid flexibel te zijn. We kunnen snel schakelen wanneer dat van ons verwacht wordt en ook spoedklussen kunnen wij daardoor vaak gewoon uitvoeren.

Vakkundig

U krijgt gegarandeerd gekwalificeerde mensen die hun werkzaamheden vakkundig uitvoeren. De omvang van ons bedrijf is groot genoeg om een compleet pakket aan werkzaamheden te kunnen bieden, maar klein genoeg om persoonlijk te zijn. We hanteren korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen en inspringen wanneer dat nodig is.

Kwaliteit leveren

Wij hebben veel materiaal in eigen beheer, waardoor wij de werkzaamheden veelal zelf kunnen uitvoeren. Daarnaast werken wij met een aantal vaste bedrijven samen om ook de materialen te kunnen leveren die wij niet in eigen beheer hebben. Door te werken met vaste bedrijven weten wij zeker dat zij dezelfde kwaliteit kunnen leveren die wij ook stellen aan onze eigen dienstverlening.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

dappr.gemaakt