Grondwerken

Wij voeren grondwerk uit in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het ontgraven van een complete bouwkuip, het ingraven van uw zwembad of aan het omspitten van uw tuin. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Ook verzorgen wij complete bouwkuipen met damwanden en bronbemaling. Bekijk hieronder welke projecten wij uitgevoerd hebben.

Ik wil graag een dienst aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dienst aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over grondwerken

Wij voeren diverse grondwerken uit, denk hierbij aan alle grondwerkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw, het graven van een sloot, het graven van een kelder en divers grondverzet voor het inrichten van uw perceel. Denk hierbij aan het ontgraven van een complete bouwkuip, het ingraven van uw zwembad tot aan het omspitten van uw tuin. Van onze kleinste minigraver met een breedte van 70cm tot aan bijvoorbeeld onze longreach rupskraan met een bereik van 20 meter. Dus van complete klus tot afzonderlijke werkzaamheden van iedere omvang.

Gecertificeerd

Al onze ervaren mensen zijn B-VCA gecertificeerd en beschikken over een digitaal veiligheidspaspoort. Ze zijn betrouwbaar en denken mee om werkzaamheden zo efficiënt en goed mogelijk uit te kunnen voeren. We hebben een groep vaste medewerkers en beschikken daarnaast over een vaste groep ZZP-ers.

Flexibel

Omdat wij alles in eigen beheer doen hebben wij de mogelijkheid flexibel te zijn. We kunnen snel schakelen wanneer dat van ons verwacht wordt en ook spoedklussen kunnen wij daardoor vaak gewoon uitvoeren. 

Naast het pure grondverzet voeren wij ook complete projecten uit inclusief bemaling, damwand en afvoer van vrij gekomen grond. Wij worden door verschillende aannemers ingezet voor uiteenlopende grond-, weg- en waterbouw werkzaamheden. Ook andere GWW-bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening wanneer zij te maken hebben met drukte of projecten van grote omvang.

Vacature vakman
Vacature kraanmachinist
dappr.gemaakt