Over ons

In 2005 werd Everts GWW opgericht door Evert van Zijtveld. In die tijd zijn we begonnen met het uitvoeren van kleinschalige projecten, maar in de loop der jaren zijn we gestaag doorgegroeid. We beschikken over een team van vaste medewerkers die ieder hun eigen specialiteit beheersen. Ook vullen we ons team aan met een vaste groep zelfstandige vakmensen. Sinds 2019 is Daan Pieper mede-eigenaar geworden bij EVERTS GWW. Door zijn specialisme in de waterbouw hebben wij deze tak binnen EVERTS GWW verder kunnen uitbreiden. Samen met ons opgebouwde machinepark kunnen wij de klant volledig tot dienst zijn.

Achtergrond


Evert van Zijtveld (1986) is opgegroeid in Loosdrecht. Als kind was hij al te vinden tussen de graafmachines van zijn vader en op de boerderij van zijn opa en oma. Deze boerderij is ook de locatie waar ons bedrijf nu gevestigd is.

Daan Pieper (1987) is eveneens opgegroeid in Loosdrecht en had vanaf kleins af aan ook een groot hart voor machines en het boerenleven. In hun jeugd raakte beide heren bevriend, niet wetende dat ze inmiddels samen een bedrijf zouden runnen in de grond- weg- en waterbouw.

Duurzaamheid en veiligheid


Behalve in groei hebben wij in de loop der jaren ook geïnvesteerd in duurzaamheid en veiligheid. Zo waren wij in 2017 één van de eerste bedrijven die al beschikte over een elektrische shovel en minigraver. Al ons personeel beschikt over een VCA certificaat en ook als bedrijf zijnde hebben wij ons VCA certificaat behaald.

Persoonlijk


De omvang van ons bedrijf is groot genoeg om een compleet pakket van werkzaamheden aan te bieden, maar klein genoeg om persoonlijk te zijn.

Wilt u meer weten over Everts-GWW, over de werkzaamheden en dienstverlening? Neem dan gerust contact op.

Onze rupskranen

Onze rups kranen op diverse projecten aan het werk!

Lees meer..
dappr.gemaakt