SY215E Elektrische Graafmachine

Welkom bij Everts Grond- Weg- en Waterbouw, waar wij gespecialiseerd zijn in de verhuur van geavanceerde elektrische graafmachines. Elektrische graafmachines, zoals de SY215E, vertegenwoordigen de toekomst van de bouwsector en bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele dieselmachines. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen die elektrische graafmachines bieden

Belangrijkste Kenmerken van de SY215E Elektrische Graafmachine

1. Volledig Elektronisch Besturingssysteem

De SY215E beschikt over een volledig elektronisch besturingssysteem dat zorgt voor uitstekende operationele prestaties en een laag energieverbruik. Dit systeem optimaliseert de efficiëntie en verlaagt de bedrijfskosten aanzienlijk.


2. Grote Capaciteit Accu

Uitgerust met een 422 kWh lithium-ion batterij, biedt de SY215E een lange gebruiksduur en korte oplaadtijden. Deze accu heeft een hoge energiedichtheid en een levensduur van meer dan 10 jaar, wat resulteert in minder oplaadmomenten en meer productieve werktijd.


3. Krachtige Motor

De op maat gemaakte permanente magneet synchroonmotor levert hoge vermogensdichtheid en koppel, wat resulteert in een efficiënte en betrouwbare werking. Deze motor is ontworpen voor veiligheid en duurzaamheid, met een laag energieverbruik.


4. Geïntegreerde Controller

De SY215E is uitgerust met een geavanceerde, geïntegreerde controller die meerdere functies combineert, zoals elektrische aandrijving, DC/DC omvorming en voertuigcontrole. Deze hoge mate van integratie zorgt voor een compact ontwerp en optimale prestaties.


5. Geavanceerd Hydraulisch Systeem

Het hydraulische systeem van de SY215E maakt gebruik van de nieuwste generatie technologie, wat resulteert in een gevoelige en nauwkeurige besturing. Dit systeem vermindert de drukverliezen en verlaagt het energieverbruik, wat bijdraagt aan de algehele efficiëntie van de machine

Technische Specificaties

Nominaal Vermogen150 kW / 1800 rpm
Bedrijfsgewicht22.000 kg
Bakcapaciteit0,8 – 1,2 m³
Maximale Graafdiepte6255 mm
Maximale Graafhoogte9600 mm
Maximale Graafafstand10280 mm

Voordelen van een elektrische graafmachine

1. Geschikt voor Milieugevoelige Projecten
Elektrische graafmachines zijn perfect voor projecten in milieugevoelige gebieden, zoals stadscentra, natuurgebieden en nabij scholen of ziekenhuizen. Omdat ze geen uitstoot produceren, voldoen ze aan strenge milieunormen en zorgen ze voor een schone werkomgeving. Dit maakt het gemakkelijker om vergunningen te krijgen en voorkomt milieugerelateerde beperkingen.

2. Lagere Bedrijfskosten
Hoewel de initiële huurkosten van een elektrische graafmachine iets hoger kunnen zijn, profiteren huurders van lagere operationele kosten. Elektrische machines hebben minder onderhoud nodig en besparen op brandstofkosten, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor lange termijn projecten.

3. Minder Geluidsoverlast
Elektrische graafmachines produceren aanzienlijk minder geluid dan traditionele dieselmachines. Dit is een groot voordeel voor projecten in stedelijke gebieden of woonwijken waar geluidsbeperkingen gelden. Het zorgt voor een aangenamere werkomgeving en minder klachten van omwonenden, waardoor uw project soepeler kan verlopen.

4. Betrouwbare Prestaties
Elektrische graafmachines bieden consistente en betrouwbare prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden. Met geavanceerde technologieën zoals intelligente foutdiagnosesystemen kunnen eventuele problemen snel worden opgespoord en verholpen. Dit minimaliseert stilstand en maximaliseert de productiviteit, waardoor u verzekerd bent van een efficiënte uitvoering van uw project.

Conclusie

Elektrische graafmachines bieden een scala aan voordelen die bijdragen aan efficiëntere, milieuvriendelijkere en kosteneffectievere bouwprojecten. Bij Everts Grond- Weg- en Waterbouw bieden wij de nieuwste modellen aan, zoals de SY215E, om ervoor te zorgen dat u profiteert van deze geavanceerde technologieën. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze elektrische graafmachines uw volgende project kunnen verbeteren.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
dappr.gemaakt