Elektrische bouwmachine huren

Bij ons kunt u terecht voor het huren van elektrische bouwmachines. De eerste elektrische graafmachines hebben wij al in 2017 aangeschaft waardoor we inmiddels de nodige ervaring hier mee hebben. Ook de komende jaren willen wij hier nog in door investeren. Zoekt u een elektrische machine neem dan contact met ons op, ook als deze er hier onder niet tussen staat. Wij denken met u mee en weten wat er beschikbaar is in de markt.

Elektrische bouwmachines

Als u schoon, zonder uitstoot binnen wilt of moet werken zijn deze machines de oplossing. Wij hebben zeer modern materieel dat aan alle eisen voldoet.
Wilt u een elektrische bouwmachine huren, inclusief machinist VCA gediplomeerd? Bij Everts GWW in Loosdrecht bent u daarvoor aan het juiste adres.

Voor bedrijven is het onder voorwaarde in overleg ook mogelijk onze machines zonder bediening te huren.
Wij kunnen de machines ook bij u op locatie brengen en ophalen. Verhuur diverse graafmachines en extra uitrustingen

Elektrische mobiele kraan

De elektrische mobiele kraan van Limach (volvo), de EW60.1 maakt ook onderdeel uit van ons machines. Deze graafmachine kan de hele dag draaien en heeft wisselbare accu’s. De kraan is op te laden middels een stekker en werkt  100% elektrisch aangedreven en heeft geen uitstoot van CO2. De machine een eigen gewicht van 7.000 kilo, oftewel 7 ton.

Elektrische shovel

De elektrische shovels, Giant G2200E X-TRA  werkt op een accu. De shovel is op te laden middels een stekker welke u koppelt in een stopcontact met 230 volt en is daarmee 100% elektrisch aangedreven en heeft geen uitstoot van CO2. De machine een eigen gewicht van 2.400 kilo, oftewel 2,4 ton.

Elektrische minigraver

De elektrische minigraver van JCB, de 19C-1E maakt ook onderdeel uit van ons machines. Deze minigraver kan de hele dag draaien op de accu. De minigraver is op te laden middels een stekker welke u koppelt in een stopcontact met 230 volt en is daarmee 100% elektrisch aangedreven en heeft geen uitstoot van CO2. De machine een eigen gewicht van 2.000 kilo, oftewel 2 ton.

Meer informatie over elektrische bouwmachines

Wilt u graag meer weten over de verhuurmogelijkheden van de elektrische bouwmachines? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Evert Grond-, Weg- en Waterbouw. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 549 322 40, mail ons info@everts-gww.nl of vul het formulier in.

Onze werkgebieden zijn o.a.; Loosdrecht, Hilversum, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Almere en Amersfoort. Uiteraard kunnen wij ook buiten deze gebieden u van dienst zijn.

Productformulier

"*" geeft vereiste velden aan

dappr.gemaakt