Elektrische bouwmachine huren

Wilt u een elektrische bouwmachine huren, inclusief een gediplomeerd machinist? Voor bedrijven is het ook mogelijk onze machines zonder bediening te huren.

Elektrische bouwmachines

Wilt u een elektrische bouwmachine huren, inclusief een gediplomeerd machinist?
Bij Everts GWW in Loosdrecht bent u daarvoor aan het juiste adres.

Voor bedrijven is het ook mogelijk onze machines zonder bediening te huren. Al onze machinisten zijn B-VCA gediplomeerd en hebben naast de juiste papieren ook de nodige jaren werkervaring om door heel Nederland uw graaf- en sloopwerkzaamheden uit handen te nemen. Als u schoon, zonder uitstoot binnen wilt of moet werken zijn deze machines de oplossing. Wij hebben zeer modern materieel dat aan alle eisen voldoet. Wij kunnen de machines ook bij u op locatie brengen en ophale

Verhuur diverse graafmachines en extra uitrustingen
Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, met groot en klein materiaal inverschillende gewichtsklassen.
Ook is er extra uitrusting te huur, zoals:

Elektrische shovel

De elektrische shovels, Giant G2200E X-TRA en de Weidemann 1160 eHoftrac werken op een accu. De shovel is op te laden middels een stekker welke u koppelt in een stopcontact met 230 volt en is daarmee 100% elektrisch aangedreven en heeft geen uitstoot van CO2. Daarnaast heeft de machine een eigen gewicht van 2.400 kilo, oftewel 2,4 ton.

Elektrische minigraver

De elektrische minigraver van JCB, de 19C-1E maakt ook onderdeel uit van ons machines. Deze minigraver kan de hele dag draaien op de accu.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de verhuurmogelijkheden van de elektrische bouwmachines? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Evert Grond-, Weg- en Waterbouw. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 549 322 40, mail ons info@everts-gww.nl of vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.

Onze werkgebieden zijn o.a.; Loosdrecht, Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Uiteraard kunnen wij ook buiten deze gebieden u van dienst zijn.

dappr.gemaakt